BÜYÜKŞEHİR

Sağlık çalışanlarına hijyen kiti

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hassasiyeti ve talimatları doğrultusunda; dezenfekte, bilgilendirme, koronavirüsle mücadelede kullanılan hijyen-koruma malzemelerinin dağıtımı, üretimi, ihtiyaç sahiplerine alışveriş desteği ve erzak yardımı da dahil, salgın hastalıkla ilgili yapılması gereken ne varsa hayata geçirmek için yoğun uğraş veren Adana Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarını da unutmadı.

ACİL SERVİSLERDE GÖREV YAPAN PERSONEL İÇİN

Sağlık çalışanları için, içinde bone, maske, eldiven, gömlek ve dezenfektan bulunan sağlık ve hijyen kiti hazırlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, öncelikle hastanelerin acil servislerinde görev yapan personele dağıtım gerçekleştirdi.

CAN SİPERANE ÇALIŞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Koronavirüse karşı savaşta en çok risk üstlenen ve cansiperane çaba gösteren sağlık çalışanlarına, bu fedakarlıklarında destek vermek istediklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Toplumumuzun her kesimi virüsün yayılmasını önlemek için çaba gösteriyor ama sağlık çalışanları bu işin ön cephesinde savaşıyor. Sağlık sektöründe görev yapan doktorlarımız, hocalarımız, sağlık çalışanlarımız olağanüstü çaba gösteriyor. Onları çok önemsiyoruz ve yanlarında olmak istiyoruz. Bu nedenle bir günlük kullanılan koruma kiti dağıtımı yapmak istedik. Sağlık camiasında çalışan herkesin emeğine, yüreğine sağlık” dedi.

Başa dön tuşu