ÜNİVERSİTE

Sağlık Hizmetleri MYO Müdürleri Çukurova Üniversitesinde

Mithat Özsan Amfisi’nde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, SHMY okulları müdürleri ile ilgili akademisyenler ve kurum temsilcileri katıldı.

 

Prof. Dr. Boyan:“Eğitimin Kalitesini Arttırmak ve Eğitim Standartlarını Geliştirmek İçin Çalışıyoruz.”

Adana ve Çukurova Üniversitesi’nin tanıtım filmlerinin sunulmasının ardından açılış konuşmasını Çukurova Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan yaptı. Prof. Dr. Boyan, ülkemizde sağlık hizmetleri sunumu için çok önemli olan sağlık teknikerlerine en iyi şekilde eğitim vermenin önemli olduğuna değinerek, sağlıkla ilgili ön lisans programlarındaki eğitimin kalitesini arttırmak ve eğitim standartlarını geliştirmek için yoğun çalıştıklarını söyledi.

 

“ÇÜ SHMYO Olarak Bugüne Kadar 3 Bin 645 Mezun Verdik.”

ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel ise, ÇÜ sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi vererek, 3 bin 645 mezunu ile çeşitli sağlık kurumlarında hizmet veren sağlık teknikerleri yetiştirdiklerini söyledi. Prof. Dr. Tükel, Çukurova Üniversitesi’nin sağlık hizmetleri konusunda da günceli yakalayarak daha kaliteli eğitim vermek adına çalışmalar yaptığını, yapmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Açılış konuşmalarının ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısının ilkini gerçekleştiren ve bu toplantıların başlamasını sağlayan Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Önceki Müdürü Prof. Dr. Nuri Bakan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel tarafından plaket takdim edilirken, önceki toplantılara ev sahipliği yapan yüksekokulların müdürlerine de protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketi takdimi yapıldı.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından müzik dinletisinin de sunulduğu etkinlik, sunumların yapılmasının ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Başa dön tuşu