SİYASET

SARIÇAMLILAR MİTİNGE HAZIR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı “Türkiye’yi Böldürtmeyeceğiz, Cumhuriyeti Koruyacağız” mitinginin ülkemiz adına büyük önem taşıdığını vurgulayan Tümer, “Demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, özgürlüğü savunan tüm kesimleri mitingimize bekliyoruz” dedi.
 

SARIÇAM’DA BÜYÜK İLGİ
Miting çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP örgütleri, bu kapsamda ilçe toplantılarına devam ediyor. CHP Sarıçam İlçe örgütünün düzenlediği toplantıya katılan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Sarıçamlıların toplantıya gösterdiği ilgiye teşekkür etti. CHP’nin toplumda haksız ve hukuksuz uygulamalarla ötekileştirilenlere kayıtsız kalamayacağını ifade eden Barut ve Tümer, “Atatürk ilke ve inkılaplarına, laikliğe, basın özgürlüğüne, suçu günahı olmamasına rağmen kamudan ihraç edilenlere sahip çıkmak isteyen her bireyi 3 Aralık’ta Uğur Mumcu Meydanı’na bekliyoruz” dedi.
CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ise CHP’nin artık salonlara sığmadığını, demokratik taleplerini alanlarda hukuksal çerçevede dile getireceğini söyledi. Sarıçam’daki toplantıya Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Emine Ünal, Sarıçam Gençlik Kolları Başkanı Meltem Sarıgeçili, eski belediye başkanları, eski meclis üyeleri, çok sayıda muhtar ve Sarıçamlı katıldı.

Başa dön tuşu