SİYASET

SARIEROĞLU’NDAN CEYHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Genel Seçimlerinin ardından partisinin, Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyaretinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ceyhan'lılar ve çalışma arkadaşları ile gurur duyduğunu belirtti.

Ak Parti Ceyhan İlçe teşkilatında Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, İlçe Başkanı Saim Çetenak ve partilileri ile bir araya gelen Bakan Jülide Sarıeroğlu, yaklaşan yerel seçime vurgu yaparak, aynı azim ve kararlılık ile çalışmaları sürdüreceklerini, AK belediyecilik ile vatandaşları buluşturmaları gerektiğini ifade etti. 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'de ve Ceyhan'dan büyük teveccüh gördüklerini, bölgede Ak Parti teşkilatlarının azimli çalışmalarının sonucu aldıklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ceyhan'da en fazla Aydınlar Mahallesi'nde yüzde 81,65, Yumurtalık Asmalı Mahallesi'nde yüzde 86,90, Karataş Dolaplı Mahallesi'nde yüzde 85.19 oy aldığını kaydetti.

 

Parti üyelerine seçimlerde verdikleri emek ve gösterdikleri performans için teşekkür eden Sarıeroğlu, "Milletin vermiş olduğu yetki ile Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik. Liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ı ilk başkan yaptık. Bu yeni bir başlangıç yepyeni bir sayfa. Coşkuyu artan ivmeyle devam ettireceğiz. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugünden itibaren biz yerel seçimle ilgili düğmeye bastık, startımızı verdik. Mart yerel seçimleri için 7 ay boyunca var gücümüzle çalışacağız. Daha da güzel sonuçlara ulaşacağız. Bizler sizlere güveniyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

 

Başkan Boydak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana Milletvekilleri ve Adaylarımız ile Yumurtalık teşkilat ziyaretine katıldı.

 
 

Başa dön tuşu