SARIÇAM

Sarıçam Belediyesi Ekipleri Teyakkuz Halinde

Sarıçam Belediyesi, Adana genelindeki şiddetli yağış uyarıları sonrasında, yaşanabilecek sorunlara anında müdahale edebilmek için Kriz Masası oluşturdu. Belediye ekipleri, yağışların etkisinin azalacağı 27 Aralık tarihine kadar 24 saat boyunca hazır bekleyecek ve olaylara hızlı bir şekilde müdahalede bulunmak için teyakkuzda olacak.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ; ‘Bizlere iletilen son tahminlere göre kentimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları varlığını yarın da sürdürecek.

Bizler, Sarıçam Belediyemizde oluşturduğumuz kriz merkezimizde nöbetçi ekiplerimizle 24 saattir devam eden mesaimizi yarında sürdüreceğiz.

Yaşanan olumsuz koşullardan hiçbir vatandaşımızın etkilenmemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Herhangi bir konuda ihtiyaç hissetmeniz halinde bizlere 444 72 23 numaralı Turkuaz Çağrı Merkezimizden ve muhtarlarımız vasıtası ile de ulaşabilirsiniz.

Tüm Hemşehrilerimiz müsterih olsun.’ Dedi.

Sarıçam Belediyesi Ekipleri Teyakkuz Halinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 23 Aralık 2019 Pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan gök gürültülü sağanak yağış ve ani sel baskını uyarısının ardından oluşturulan Kriz Masası koordinesinde çalışan ekipler, her türlü ihbarı değerlendiriyor.

Sarıçam Belediyesi Kriz Masası koordinesinde çalışan ekipler, 24 saat boyunca hazır bekleyerek, olumsuz bir durum yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için olaylara hızlı bir şekilde müdahale ediyor.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerekli ekipman ve araçlarıyla birlikte afet durumuna karşı olası zarar boyutunu en aza indirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yağışların arttığı akşam saatlerinden itibaren sahada hazır bekleyen acil durum ekipleri ile ilçenin dört bir yanında olaylara müdahale ediyor.

Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, olası kaza ve aksamalara zamanında müdahale etmek için görev başına geçen ekipler, her türlü müdahaleyi yapıyor.

Vatandaşlarımız, 444 72 23 numaralı Turkuaz Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım isteyebilirler.

Yetkililer uyardı

Sarıçam Belediyesi Kriz Masası yetkilileri tarafından, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarılara göre, 26 Aralık 2019 Perşembe günü akşam saatlerine kadar süreceği tahmin edilen sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi konularda vatandaşların dikkatli olmaları, yaşanan bu tarz olumsuzluklar karşısında Sarıçam Belediyesi ekiplerini bilgilendirmeleri istendi.

Başa dön tuşu