SARIÇAM

Sarıçam Belediyesinde 3’ncü Budama Kursu

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kursa başvuru yapmak isteyenlerin 31 Ocak 2019 mesai saati bitimine kadar istenilen evraklarla Turkuaz Masaya başvurmaları gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde çiftçilik işi ile uğraşanların yoğun olduğunu belirterek, açılacak olan “Yüksek Verimlilik ile Doğru Budama” kursuna ilginin büyük olacağını düşündüklerini söyledi. Bilal Uludağ, 21 Ocak 2019’da başlayan kurs müracaatlarının 31 Ocak 2019 tarihinde son bulacağını da kaydedip,”Kursumuz Belediye binamızda bulunan nikah salonunda yapılacak. Kursa katılmak isteyenler Belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Masaya verilen süre içerisinde müracaat edebilecekler. Kursa katılabilmek için ise Nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenim belgesi ve ikametgâh ilmühaberi ile başvurmaları gerekecek. Vatandaşlarımız bilgi almak için ise 444 72 23 numaralı telefonu arayabilirler. Son derece faydalı olacağına inandığımız kursumuza katılacak olan Sarıçamlılara şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim ile yapılan protokol gereği kursun 4-8 Şubat tarihleri arasında yapılacağını da belirterek, eğitimin Çukurova Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından teorik ve pratik olarak verileceğini söyledi. 

Başa dön tuşu