SARIÇAM

Sarıçam’da Asfalt hamlesi tüm hızıyla sürüyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldikleri günden itibaren yoğun bir şekilde yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, önceliği ise hiç asfalt yapılmamış ve çok kötü durumda olan yollara verdiklerini ifade etti. Başkan Bilal Uludağ, “Kış aylarında da dinlenmeden havaların iyi olduğu günlerde yol yapım çalışmalarımıza ekiplerimiz ara vermeden devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda birçok mahallemizdeki asfalt sorunlarını giderdik ve gidermeye de devam ediyoruz. “diye konuştu.

 

İlçelerinde Hakkıbeyli, Yavuz Sultan Selim, Beyceli ve Baklalı mahallelerinde asfalt yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Bilal Uludağ, “ Bu mahallelerimizde ve daha önce yapımı tamamlanan Mustafalar  mahallemizde ayrıca yollarda çizgi çalışması da yapıldı. Bundan sonra yapılacak olanlarda da bu çizgili uygulama sürecek.

 

Fen işlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Asfalt yol hamlemiz hava şartları elverdiği sürece devam edecek. Tek amacımız Sarıçamlı'lara hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik. İlçemizi daha modern bir hale getirmek için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2018’de de asfalt hamlemiz aralıksız sürecek.  Bütün hizmetlerimiz Sarıçam halkı için.”diye konuştu.

Başa dön tuşu