SİYASET

Sarıçam’da Çörten Rüzgarı

 AK PARTİ Sarıçam Belediye Başkanı A. Adaylarından Eğitimci Sosyolog Mehmet Akif Çörten erken kalkan yol alır düşüncesinden yola çıkarak halkın içinden biri olma avantajıyla da adım adım Adaylığa ilerliyor.

 

Çörten, halkın içinden gelen eğitimci kimliğiyle bir Temmuzdan itibaren ev ev, kapı kapı, sokak sokak, düğün, cenaze, sünnet ,hasta ziyaretleri ,asker uğurlamalarına kadar halkın içinde nerede ne etkinlik program varsa orada.

 

Gittiği hemen her ortamda Başkan gibi karşılanan Çörten; sarıçam halkının kendine gösterdiği ilgiden mutlu olduğunu belirtti.

 

Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akif Çörten, Eşi  ve Ailesiyle, esnaf ziyaretleri, kalabalık ev toplantıları düzenleyerek  yaptığı ziyaretlerle insanların güvenini her geçen daha da kazanıyor.

Geçtiğimiz günlerde eş dost akrabalarıyla yaptığı 300 kişilik salon toplantısıyla  Sarıçamlılardan tam destek alan Çörten, "Eğitimci olmanın verdiği güvenle en büyük yatırımın insana yapıldığını ve en büyük kazancın insan kazanmak olduğunu, bugüne kadar gerek öğrencilerinden gerek velilerinden ve gerekse bölgede sevilen bir aile olduklarını hemen her mahallede kalabalık ev mahalle toplantılarıyla  projelerimizi anlatıyoruz dedi."  

 

 

Sarıçam’ın atom karıncası ünvanını  şimdiden kazanan Mehmet Akif Çörten; tüm aday adaylarına başarı dileyerek Kazananın  Adana ve Sarıçam olmasını temenni etti.

Başa dön tuşu