SARIÇAM

Sarıçam’daki öğretmenlere günün anısına kişiye özel termos bardak hediye edildi

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öğretmenlerin önemine dikkat çekerek, ”Sizler bizim için böyle özel günlerde değil her zaman değerlisiniz. Her şeyin başında bizler için eğitim gelir. Çocuklarımız sizlerden alacağı eğitimle geleceklerini şekillendiriyorlar ”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve şube müdürlerini, daha sonra ise Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü ve öğretmenlerine, Öğretmenler Günü anısına her öğretmenin isminin yazılı olduğu özel bir Termos bardak hediye etti.

BİRGÜN DEĞİ HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Bilal Uludağ, ziyaret ettiği okulda yaptığı konuşmalarında ise, öğretmelerin özel günlerde değil her zaman yanlarında olduklarını ve öğretmenlik mesleğinin çok kutsal olduğunu belirti. Uludağ, ”Bir milletin ulaştığı medeniyet seviyesi, gerçekleştirdiği yenilikler ve kültür birikimi tamamen siz öğretmenlerimizin elindedir. İstikbalimiz ve geleceğimiz olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz çok önemli ve değerli bir mesleği icra etmektedirler. Her türlü fedakârlığı gösteren siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. “diye konuştu.

Eğitime verdikleri önemi bir kez daha yineleyen Bilal Uludağ, daha önce de bazı okullara destek verdiklerini ve imkânları ölçüsünde de vermeye devam edeceklerini belirtti. Uludağ, eğitim-öğretim yılı başında da ilçedeki tüm ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine kendi isimlerinin yazılı olduğu özel bir çanta ve eğitim seti desteği yaptıklarını söyledi.

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Meryem Karayazıcı ile öğretmenler nazik ziyaretleri ve ince düşünceleri nedeniyle Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu