SARIÇAM

“Sarıçam’ın sorunlarını birlikte değerlendirip çözeceğiz”

Başkan Bilal Uludağ, bundan böyle her hafta düzenli olarak toplanacaklarını, Sarıçam’ın problemleriyle ilgili karşılıklı olarak değerlendirme yapacaklarını söyledi. Uludağ, “Muhtarlar bizim en büyük yardımcılarımız. 2017 yılında da hizmet atağımız artarak devam edecek. Sizlerden gelecek olan istek ve taleplerinize her zaman açığız.”dedi.

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen ve Kozan Yolu Kılıçlı civarında bir restauranta gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Bilal Uludağ, muhtarların aynı zamanda kendilerinin iş arkadaşları olduğunu, kurumsallaşma adına yapılan çalışmalarda önemli bir yere sahip olduklarını ifade etti. Bilal Uludağ,” Sizlerden gelecek talepleri her zaman çözmek için çalışıyoruz. Bizler sizlerle beraber Sarıçam’a hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.  Başarıyı birlikte yakalayacağız. Siz muhtarlar demokrasinin temel taşlarısınız. Sorunlar için her zaman çözüm üretmeye hazırız.” diye konuştu.

Muhtarlara takıldıkları konularda yardımcı olabilmeleri için Belediye bünyesinde kurulan Muhtarlıklar Müdürlüğünün de her zaman sorunlara yardımcı olmaya hazır olduğunu anlatan Uludağ,” Sorunlarınızı müdürlüğümüz aracılığıyla bizlere daha kolay iletilebilme şansına da sahipsiniz. Hizmet noktasında takıldığınız konularda sizlere yardımcı olacak. Sıkıntılarınızı biliyoruz ve çözümü için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Yol yapımı konusunda ise planlanan şekilde hareket ediyoruz. Bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan da yenileme çalışmalarımız oluyor. Sarıçam’da yaşam kalitesini daha da yükseltmek adına elbirliğiyle çözümler üreteceğiz. Bu anlamda da yapılanlara sahip çıkmalıyız.” diye konuştu.

HAFTADA BİR MUHTARLAR GÜNÜ OLACAK

Başkan Bilal Uludağ, bundan böyle her hafta Çarşamba öğleden sonra “Muhtarlar Günü” adı altında ilgili birimlerle de işbirliği içinde toplantılarının devam edeceğini söyledi. Uludağ,”Belediyemizin mali disiplinini bozmadan çalışmalar yapıyoruz. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Ayrım gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Geçen yılki bütçemizin çok üzerinde 4 katı kadar Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle yatırım yaptık.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Ortak çalışmalarımız devam edecek. 2017 yılında da yine bu yatırımlarımız hız kesmeden daha da artarak devam edecek. Doğalgaz çalışmaları hızla sürüyor. 2017 sonuna kadar büyük ölçüde tamamlanmış olacak.  ” şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  konuşmasının ardından ise toplantıya katılan  mahalle muhtarının talep ve isteklerini dinledi. Toplantıya Başkan Uludağ, Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü İbrahim Savcun, muhtarların yanı sıra İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile birim müdürleri de katıldı.

Başa dön tuşu