SANAT

Şarkı ‘YALAN’ beğeniler GERÇEK

Enerjisi ve üretkenliği ile herkesi fetheden Fennibilek’in on parmağında on marifet var. Müziğe bateri çalarak başlayan Dr. Gül Fennibilek, sıra dışı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve daha önce de yayınlanan çeşitli şarkıları ve klipleri beğeni toplayan Dr. Fennibilek’in, Rap Müzisyeni Feta ile düet yaptığı ‘YALAN’ adlı klibi, Youtube’da yayınlandığı andan itibaren ilgi odağı oldu.

 

KORONA GÜNLERİNDE OLDUKÇA ENERJİK VE EĞLENCELİ BİR ŞARKI ORTAYA ÇIKTI
“21 yıllık doktor, 18 yıldır medikal estetik uzmanlığı yapıyor, Türkiye onu daha çok dudak dolgu mağduru Merve Keleş'i tedavi eden doktor olarak tanıyor. 15 yıldır müzikle uğraştığını söyleyen Dr. Gül Fennibilek, “Önceleri baterist olarak sahne aldım. Sonra 6 yıl önce şarkı söylemeye başladım. Şimdi piyano çalmayı öğreniyorum. Yalan adlı şarkıyı bir şarkı yarışmasında tanıştığım arkadaşım Feta ile beraber yaptık. Klibi de tamamen karantina şartlarında evde çektik. Korona günlerinde oldukça enerjik ve eğlenceli bir şarkı ortaya çıkmış oldu” dedi.

DR. GÜL FENNİBİLEK: “KESİNTİSİZ ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Herkesin pandemi günlerinde sosyal medyaya yoğunlaştığını, bunun da klibin izlenme sayısını giderek arttırdığını belirten Fennibilek,  “Olumlu tepkiler alıyorum. Şimdiden şarkıyı dinleyen herkes çok beğeniyor.  Buna çok mutluyum. Sonra da sırada stand-up ile birlikte yapacağım bir konser planı var. Oyunculuk eğitimi almıştım geçen yaz. Onu bu gösteride sergileme fikrim var. Yakında bir kitabım yayınlanacak. 3 yıldır yazıyordum bu kitabı ve artık bitirdim. Kitabım çıktığında da, güzel bir ilgi olacağını tahmin ediyorum. Kesintisiz üretmeye devam edeceğim” açıklamalarını yaptı. Gül Fennibilek’in klibini
youtube GÜL FENNİBİLEK  kanalından izleyebilirsiniz.

Başa dön tuşu