BÜYÜKŞEHİR

Seçim büroları miting havasında açılıyor

Açılışlarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “Cumhur İttifakı Türkiye’nin 2023 vizyonuna ulaşmasının adımıdır. Bizim ittifakımızın paydaşları belli, eşkere; onların ittifakının gizli ortakları kimler, söylesinler” dedi

 

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli beka ortak paydasında buluşarak oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Çukurova ve Sarıçam’da seçim büroları açıldı. Merkez Çukurova ve Sarıçam bürolarının açılışına AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, MHP ve AK Parti ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda vatandaş katılarak, seçim bürosunun açılışını mitinge dönüştürdüler.

 

“BİZİM İTTİFAKIMIZ EŞKERE”

Gönül belediyeciliği ve üretken belediyecilik anlayışlarının harmanlanarak 2023 Türkiye vizyonuna ulaşmayı hedefleyen Cumhur İttifakı’nın Çukurova ve Sarıçam’daki seçim bürolarının açılışlarında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın milli bekamız için önemine değinirken “Karşımızda duranlar ittifaklarını gizliyorlar. CHP-İYİ Parti diyorlar ama kapalı kapılar ardında anlaştıkları PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi söylemiyorlar” diyerek karşı ittifakın gizliliğine dikkat çekti.

 

Başa dön tuşu