GENEL

Şefkatli annelerden Afrin’e gönül köprüsü

Adanalı kadınların, Afrin’deki güç durumdaki insanların üşümemesi için ‘değer olarak küçük; fakat anlam olarak büyük’ bu duyarlı davranışları takdirle karşılandı.

 

“TÜRK MİLLETİNİN SIRTI YERE GELMEZ”

Hayırsever Adalet Yıldırım, Nurcan Sevinç ve Teslime Çağlayan’ın hazırladığı atkı, bere, kazak ve çorapları düzenlenen programda teslim alan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, dün olduğu gibi bugünde milli meselelerde üzerine düşeni hakkıyla yerine getiren Anadolu’nun merhamet ve şefkat dolu yürekli annelerini tebrik ettiğini ifade etti.

 

Böyle fedakâr annelere sahip Türk milletinin ve ordusunun hiçbir zaman sırtının yere gelmeyeceğini vurgulayan Saygılı, “Adanalı kadınlarımızın hünerli elleriyle dualar ve yüreklerini koyarak ördükleri bu ürünleri Afrin’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Türk milletinin iyilik eli olan Kızılay bu merhametli bağışçılar sayesinde gönüllerde kandil yakmaya devam ediyor. Herkese örnek olabilecek bağışı yapan Adalet Yıldırım, Nurcan Sevinç ve Teslime Çağlayan’a ile Muhtar Özkan Öktem’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“RAHAT UYUYAMAZDIK”

Afrin’deki insanlar üşümesin diye, atkı, bere, kazak örerek ve çorap toplayarak Kızılay’a bağışta bulunan kadınlar adına konuşan Teslime Çağlayan ise “Afrin’deki kardeşlerimiz güç şartlarda çadırlarda barınırken biz burada rahat uyuyamazdık. El birliğiyle hazırladığımız bu ürünleri gönül rahatlığıyla Kızılay’a teslim ediyoruz. Adımıza bu hediyeleri Afrin’e ulaştıracak olan Kızılay’a teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Başa dön tuşu