VALİLİK

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Hanımefendi Beyhan Demirtaş,  ilk olarak Ağrı İli Doğubeyazıt ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu şehit olan Uzman Jandarma 2.Kad. Çavuş Mehmet Bolat’ın Annesi Ayşe Bolat ve Babası Nazmi Bolat’ı ziyaret etti.

Bolat ailesi ile görüşerek hal ve hatırlarını soran Hanımefendi Beyhan Demirtaş, ‘’Haklarını asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerini başımızın tacı biliyoruz. Sizler, şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlerisiniz. Sizlerin daima yanında olmak bizlerin borcudur.’’ şeklinde konuştu.

Hanımefendi Beyhan Demirtaş daha sonra Hakkari ili Çukurca ilçesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yusuf Demiryürek’in ailesini ziyaret etti. Şehidimizin annesi Zeynep Demiryürek ve Babası Musa Demiryürek’le görüşerek acısına ortak olan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehidimize Yüce Allah’tan rahmet diledi.

Van’da gerçekleştirilen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Polis Memuru Önder Ertaş’ın annesi Zübeyde Ertaş’ı da yalnız bırakmayan Hanımefendi Beyhan Demirtaş,  vatanımızın birliği uğrunda canlarını feda şehitlerimize minnet borçlu olduğumuzu vurguladı.

 

Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Ertaş ailesi ziyaretinin ardından, göreve giderken kullandığı motosikletin Alparslan Türkeş-Mavi Bulvar Kavşağı'nda taksiyle çarpışması sonucu şehit olan Polis Memuru Arda Can’ın Annesi Dilek Kılıç ve Babası Serdar Can’ı ziyaret ederek şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır temennisinde bulundu. 

 

Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ferhat Aktaş'ın annesi Elif Aktaş’ı da ziyaret eden Hanımefendi Beyhan Demirtaş şehidimiz annesi ile sohbet ederek, şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerini Türk Milleti olarak daima koruyup kollayacaklarını ifade etti.  

 

Hanımefendi Beyhan Demirtaş son olarak Hakkari Çukurca'da bölücü terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Bülent Alp’in Annesi Müşerref Alp ve Babası Mahmut Alp’i ziyaret etti.

 

Şehidimizin acısını yürekten paylaştığını belirten Hanımefendi Beyhan Demirtaş, haklarını asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizi şükran ve minnet duyguları ile daima andıklarını belirterek ülkemizin bekasına, birliğine ve kardeşliğimize kast eden hain odakların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını vurguladı.

 
 

Başa dön tuşu