YAŞAM

Şehit Yakınlarına İftar Yemeği

6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlığı tarafından Adana Orduevi’nde şehit yakınlarına ve gazilere iftar yemeği verildi.

 

İftar yemeğine Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 10.Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral  İsmail Günaydın, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askerler ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Ramazan’ın rahmet ve mağfiret ayı olduğunu söyledi.

 

Şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Atınç, “Şehit ve Gazilerimiz aziz milletin göz bebeğidir. Onlara minnet borçluyuz. Şehitlerimizin çok kıymetli yakınları devletimize ve milletimize emanettir.

 

Onların her türlü ihtiyaç ve taleplerini karşılamak boynumuzun borcudur. Bu mübarek gün dolayısıyla tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz” diye konuştu.

 

İftar yemeği Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile protokol üyelerinin şehit yakınları ve gaziler ile sohbet edip, onların taleplerini dinlemesiyle son buldu.

Başa dön tuşu