SİYASET

ŞEHİTLERE MİNNET BORÇLUYUZ

İlk olarak, terör örgütlerine yönelik sürdürülen operasyonlarda Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Kadir Genç’in ailesini ziyaret eden Akan, şehidin babası Veysel Genç ve yakınlarına başsağlığı diledi. Vatan müdafaasında şehit ve gazi olanlara minnet borçlu olduklarını dile getiren Akan, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

 

HAİNLERE GEÇİT VERMEDİK

 

Akan, burada yaptığı açıklamada “Ülkemizin bekası ve kardeşliğimize yönelik yapılan alçakça saldırılar, bu topraklarda başarılı olmadı, bugünden sonrada asla olamaz. Milletimizin üstün feraseti sayesinde, birliğimize karşı yapılan tüm oyunlar karşılık kaldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi bunun en güzel cevabı olmuştur” dedi.

 

UMRE ZİYARETİ

 

Şehit yakınlarına tekrar başsağlığı dileyen Akan, daha sonra Umre ibadetini gerçekleştiren Aziz Yalçın’ı evinde ziyaret ederek, ibadetlerinin Yüce Allah’tan kabul olunmasını temenni etti.

 

ELİF BEBEĞİN AİLESİNİ ZİYARET

 

Akan, hastanede yoğun bakımda yağmakta olan 4 yaşındaki elif bebeğin de yakınlarını ziyaret ederek, Allah’tan şifalar dileyip, yapılacak tüm işlerde daima ailenin yanlarında olduklarını söyledi.

 

VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

 

Akan, Fatih Mahallesi’ndeki ziyaretlerin ardından Barbaros Mahallesi’ne geçerek, ev ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE YÖN VERECEKTİR

 

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’ne değinen Akan, “Bu seçim, Türkiye’nin geleceğine yön verecektir” dedi.

 

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN KARARIMIZ AK PARTİ

 

AK Parti hükümetlerinin bu güne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden bahseden Akan, “Her alanda vatandaşlarımızın daha ferah ve mutlu ortamlarda yaşamalarına yönelik yapılan hizmetler artarak devam edeceği gibi, içeride ve dışarıda daha da güçlü bir Türkiye için kararımız AK Parti’dir” diye konuştu.

 

EV ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRECEK

 

Akan, kendilerini evlerinde ağırlayan vatandaşlara teşekkür ederek, vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız sürdüreceklerine işaret etti.

 
 

Başa dön tuşu