SARIÇAM

“Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”

Başkan Bilal Uludağ, hain darbe girişimde şehit olanları bir kez daha rahmetle andıklarını belirterek,”Darbe girişiminde ülke olarak topyekün karşı durmayı bildik. Şehitlerimiz anısına açılan bu sergide bulunmaktan dolayı gurur duyuyor ve emeği geçenleri kutluyorum.”dedi.

 Adana’da Sarıçam’da Eğitim veren Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Temalı” resim sergisi açılışına Başkan Bilal Uludağ’ın yani sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Okul Müdürü İbrahim Şahin ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 Serginin açılışını Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Okul Müdürü İbrahim Şahin, birlikte yaptılar. Başkan Uludağ, böylesine anlamlı bir sergiyi açmaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı. Uludağ,” Darbe girişimine karşı hep birlikte karşı durmayı bildik. O gecede birçok insanımız şehit oldu. O gün yaşananları göz önüne seren bu sergi gerçekten çok anlamlı. Burada sergilenen fotoğraflar aynı zamanda tarihe tanıklık etmektedir. Özellikle gençlerimizin bu sergiyi gezmeleri gerektiği kanaatindeyim. Bu vesileyle, 15 Temmuz’da vatanın ve milletin bekası için şehit düşenleri bir kez daha rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu