SİYASET

ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ ADANA’YA GELİYOR

Şehrim 2023 otobüsü, 6 – 8 Nisan tarihleri arasında Adana’nın çeşitli meydanlarında Adanalı’lar ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Adana’ya ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek.

 

Şehrim 2023 otobüsünün 6 Nisan Cuma günü öğleye kadar Duygu Kafe önünde, öğleden sonra Turgut Özal Bulvarı- Şehitler Bulvarı Kavşağı’nda, 7 Nisan Cumartesi günü öğleye kadar Çakmak Caddesi’nde, öğleden sonra Atatürk Parkı’nda, 8 Nisan Pazar günü M1 Adana AVM önünde Adanalı’lar ile bir araya gelmesi bekleniyor.

 

12 Nisan Perşembe günü ayrıca, akademisyenlerin, öğrencilerin, sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin, engellilerin, şehri için fikri olan tüm tarafların katılımıyla Adana’nın, çevre, şehir ve kültür başlıklarında ele alınacağı ‘Şehir Buluşması’ da gerçekleştirilecek.

 

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi şehirlerimiz için de 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını belirleme hedefi doğrultusunda Şehrim 2023 projemize başladık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projemize büyük desteği ve otobüslerimizin gittiği şehirlerde gördüğü ilgi şehirlerimizin geleceğinin şehrin dinamiklerinin katılımıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi noktasında heyecanımızı daha da artırdı. Tarihin ilk dönemlerinden itibaren bir kültür, tarım ve ticaret şehri olan Adana’nın mevcut kimliğinin korunarak geliştirilmesi ve geleceğe taşınması noktasında Adanalı’ların Şehrim 2023 otobüslerimize yoğun ilgi göstereceğine, şehirlerine ilişkin fikir, öneri ve hayallerini bizimle paylaşacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu