GENEL

Sektörel işbirliği atağı

SANAYİCİLER VE TEDARİKÇİLERİ BULUŞTURDU

Üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşma etkinliklerini sürdüren AGİAD, 'Sektörel Buluşma Toplantısı'nı başlattı. Gelenekselleştirilmesi planlanan etkinliğin ilki, sanayiciler ve tedarikçiler ile gerçekleştirildi. Yelken Kulübü'nde düzenlenen toplantıya, Adana iş dünyasının önemli sanayicileri ve tedarikçileri büyük ilgi gösterdi. AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, toplantıya katılanlarla yakından ilgilenip çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. 

SEKTÖR BULUŞMALARI ÖNEMLİ

Oldukça yararlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini anlatan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, hem üyeler arasında kaynaşmanın sağlandığını hem de önemli bir işbirliği platformu oluşturduklarını kaydetti. İş dünyasının genç bileşenlerini AGİAD'ın çatısı altında bulundurmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayan Gülümsün Adalı, "İş dünyasının üretim ve kalkınma için ekonomik reform beklentileri, bürokratik engellerin kaldırılması, uygulanabilir ve nitelikli teşvik uygulamaları, vergi yükünün azaltılması gibi temel istekleri var. Bunun yanı sıra kendi ölçeğimizde üretimin artması, kazancın çoğalması, istihdamın sağlanması ve üyelerimizin birbirleriyle ilişkileri de çok önemli" dedi. 

HERKES KAZANACAK

AGİAD'ın Adana ve ülke ekonomisinin gelişimi için temel bir misyonunun bulunduğunu anımsatan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, "Bu misyonumuzun gereği olarak üyelerimizin arasındaki paylaşımları ve işbirliğini çok önemsiyoruz. Bu çerçevede geleneksel hale getireceğimiz sektörel buluşmalara başladık. Üyelerimiz belirli aralıklarla bir araya gelecek. Hem işlerini hem önerilerini paylaşacak. Bu platformda oluşacak işbirliğiyle herkes önemli kazanımlar elde edecek. Bu toplantıları çok önemsiyoruz. İleriki günlerde farklı sektör temsilcilerini yine buluşturacağız" diye konuştu.

Başa dön tuşu