YAŞAM

ŞENNUR Ailesinin Mutlu Günü

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Ümmühan –Cihan Tiren’in kızları Zeynep, gönlünü   Sevgi-Yalçın Şennur’un yakışıklı evlatları Tahsin’e kaptırdı. Tanışıp arkadaş olan gençlerin dostluğu kısa sürede aşka dönüştü. Genç Aşıklar, aradan bir yıl geçmeden de evlenmeye karar verdi. Genç çiftlerin bu sevgileri düğünde dilden dile dolaştı.  

Gelinlikte peri kızlarını andıran güzel Zeynep ile yakışıklı damat’ı bu mutlu gününde yakın dostları  sevenleri yalnız bırakmadı.  Zeynep ve Tahsin çiftinin nikahı düğün salonda  davetliler önünde kıyıldı. Bu güzel an ‘Evet’ sözleriyle ölümsüzleştirilirken bu ana misafirler de alkışlarıyla şahitlik etti.

Düğüne Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar katılarak genç çiftlerin bu özel günlerinde yalnız bırakmadı ve “Bir ömür boyu mutluluk” dilediler.

 

UNUTULMAYACAK MUHTEŞEM DÜĞÜN

 

Muhteşem düğünün ev sahipliğini yapan Ümmühan-Cihan Tiren ile Sevgi-Yalçın Şennur gece boyunca davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Baba Yalçın Şennur duygularını dile getirirken, “Bu özel ve mutlu gününde uzaktan ve yakından gelerek bizzat  sevincimize ortak olan  bizleri yalnız bırakmayan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere, meşru mazeretleri nedeniyle düğünümüze katılamayıp çiçek, çelenk göndererek, telefon açarak ve telgraf çekerek mutluluğumuza ortak olan eş dost ve tüm sevdiklerimize teşekkür ederiz” dedi.

Genç çitler ve davetliler canlı müzik eşliğinde pisti boş bırakmayarak gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Başa dön tuşu