SEYHAN

Seyhan Belediyesi Hizmette Soğuk Dinlemiyor

Kötü hava koşulları tüm yurtta etkisini gösterirken ülkenin en sıcak illerinden Adana’da dahi gündüz saatleri aşırı derece soğuk geçmekte. Bu durum dışarıda çalışanlar için oldukça zor oluyor. Hava sıcaklığının gece saatlerinde eksi dereceleri bulmasına karşın Seyhan Belediyesi Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı yaz aylarında olduğu gibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Yağış olmadığı müddetçe çalışmalarına devam eden Seyhan Belediyesi ise vatandaşların takdirini kazanıyor. Fatih Mahallesi’nde yeni yolları ve yapılan asfalt çalışmalarını denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Fatih Mahallesi sakinleri soğuk havadan dolayı dışarı çıkmaya dahi zorlandıklarını belirtirken yol işçilerin özverili çalışmalarından ötürü işçiler adına Başkan Karalar’a teşekkür etti.

 

BAŞKAN KARALAR: SEYHAN’A HİZMET İÇİN VARIZ

Kendinin Seyhan’a hizmet etmek için seçildiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, bu anlamada hizmete susamış Seyhan’ın hizmet yapmamak için bahane kabul edemeyeceğini söyledi. “Özverili çalışmalarından ötürü emekçi kardeşlerime teşekkür ederim” diye konuşmasına başlayan Başkan Zeydan Karalar, emeğin en yüce değer olduğunu belirterek; “Bizler yüzü emeğe dönük insanlarız. Geldiğimiz günden bu yana işçi kardeşlerimizin emekçi kardeşlerimizin hakkını alabilmeleri için gerekli çalışmaları yaptık. Bugün emekçi kardeşlerimiz ise bizleri mahcup etmiyor. Havaların aşırı derecede soğuk olmasına aldırış etmeden var güçleri ile Seyhan’a, Seyhanlıya hizmet etmek için çalışıyorlar. Ben kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yaşadığımız yere hizmet etmenin karşılığı yoktur. Yaşadığımız yere hizmet etmenin hazzı mutluluğu bir başkadır” ifadelerine yer verdi.

Asfalt denetimlerinin ardından mahalle kahvehanesine giren başkan Zeydan Karalar, burada mahalle sakinleri ile sohbet edip mahalle ile ilgili sıkıntıları olup olmadığını sordu. Hayatlarından ilk kez bir başkanın kendilerini bu kadar sık ziyaret ettiğini belirten vatandaşlar ise Başkan Karalar’a teşekkür etti.

 

DENETİMLERE ARALIKSIZ DEVAM

Fatih mahallesindeki denetimlerinin ardından Sarıhamzalı Mahallesi’ne geçen Başkan Karalar, buralarda yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Yol Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı. Çalışmaların yağışlar başlamadan tamamlanması talimatında bulunan Başkan Karalar, buradan ilçenin diğer mahallesi olan Yeni Baraj Mahallesi’ne geçerek burada çalışanlarla bir araya geldi. Havaların soğuk olduğunu ancak buna karşın emekçi kardeşlerinin çalışmaya ara vermediğini belirten Başkan Zeydan Karalar, çalışanların ellerini tek tek sıkarak teşekkür etti.

Başa dön tuşu