SİYASET

Seyhan’da “evet” için buluştular

Mıdık Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Necdet Ünüvar, “Bizler ülkemizin güçlü olmasını arzu ediyoruz. Demokrasimiz daha güçlü olsun istiyoruz. Halkın tercihleri daha güçlü bir şekilde sandığa yansısın ve sandıktan güçlü liderler çıksın istiyoruz. Yani bu ülkeyi, millete hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan, milletin takdirini kazanmış insanlar yönetsin istiyoruz. Bizim anayasa değişikliğiyle ifade etmek istediğimiz şey bundan ibarettir” dedi.

 

“TÜRKİYE DAHA HIZLI BÜYÜYECEK”

16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Dr. Cüneyt Karaarslan da, referanduma sayılı günler kala, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek anayasa değişikliği paketinde yer alan 18 madde ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydetti.

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getireceği istikrarla Türkiye’nin elde edeceği kazanımları referanduma kadar anlatmaya devam edeceklerini belirten Karaarslan, “Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Türkiye’nin büyük hedeflerine ulaşma adına attığı önemli adımlardan birisi. Koalisyon, yetki tartışması, kriz ve kaos ihtimallerine son verecek olan yeni yönetim sistemi ile Türkiye, her alanda hızlı kararlar alarak, ülkeyi geleceğe taşıyacak büyük projeleri daha rahat hayata geçirebilecek. Böylelikle ülkemiz hedeflerine daha emin adımlarla ve daha hızlı ilerleyebilecek” diye konuştu.

 

Yeni yönetim sisteminin, Türkiye’nin hem ekonomik hem sosyal hem de askeri anlamda dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girebilmesi için hayati önem taşıdığını ifade eden Karaarslan, “Referandumda milletimizden, ülkemizin refahı, huzuru ve mutluluğu için çok ama çok güçlü bir ‘evet’ bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu