SİYASET

Seyhan’ı her alanda üreten ilçe haline dönüştüreceğiz

Seçim çalışmaları çerçevesinde sürekli halkla iç içe olan Akay, Tellidere Mahallesi’nde Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayları Fadime Geçioğlu, Sertaç Durak ve Mehmet Girici ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ile sohbet eden, onları dinleyen Akay “ Her sorunun bir çözüm yolu vardır. Biz, halkın sorunlarını halka danışarak çözeceğiz” dedi.

 

AKAY “BU KENT HEPİMİZİN”

31 Martta yapılacak seçimin yerel bir seçim olduğunu, adayların da siyaset yapmak için değil, halka hizmet etmek için aday olduğunu anımsatan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, “Yerinde, hakkı, hukuku ve adaleti gözeten kentsel dönüşüm uygulamalarıyla Seyhan’ı; çağdaş, daha yaşanabilir, nefes alınabilir  bir ilçe haline getireceğiz. Bu kent hepimizin. Çocuklarımız ve geleceğimiz için bunu başaracağız” diye konuştu.

 

TELLİDERE’DE HALKTAN AKAY’A BÜYÜK İLGİ

Tellidere Mahallesi’nde vatandaşla sohbet eden, esnaf ile dertleşen Akay, pazarcı esnafının  ikramları da geri çevirmedi. Çocuklarla yakından ilgilenen, güleryüzlü, sıcak ve samimi sohbetiyle halktan büyük ilgi gören Akay, İşsizliği ve yoksulluğu ilçe belediyesi olarak çözmelerinin mümkün olmadığını ancak, istihdam olanakları yaratacak hizmetleri yaşama geçireceklerini kaydetti.

 

AKAY “SEYHAN’I HER ALANDA ÜRETEN İLÇE HALİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

En büyük hedeflerinden birinin de Seyhan’ı her alanda üreten bir ilçe haline getirmek olduğunu ifade eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Üretimi teşvik eden bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirtti.

Akay şöyle konuştu;

“Üreten, istihdam sağlayan herkes başımızın tacı olacak. Üretimden kastettiğimiz tarımsal ya da sanayi ürünler değil. Katılımcı demokrasi ile  spordan, sanata yaşamın her alanında üreten, toplum için hizmet eden herkesi destekleyeceğiz. Halkın sorunlarını halka danışarak çözeceğiz. Hedefimiz, gündüz nüfusuyla gece nüfusu arasındaki farkın çok az olduğu, yani insanların hem çalıştığı hem de yaşadığı, çağdaş bir kent yaratmak. Projelerimiz hazır. Nisan ayı ile birlikte hayata geçireceğiz.”

Başa dön tuşu