BÜYÜKŞEHİR

Seyhan’ın güneyinde Cumhur İttifakı rüzgarı

"YEŞİLYURT MAHALLESİ NE İSE AKKAPI MAHALLESİ DE ODUR"

Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büroları hız kesmeden açılıyor. Kentin dört bir yanını saran ittifak coşkusu seçim irtibat bürolarının açılışları ile taçlandırılıyor. Son olarak merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosunun açılışına mahalle sakinleri yoğun katılım gösterirken Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, açılıştaki konuşmasında 'adil hizmet' vurgusu yaptı.

"AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK"

Göreve geldiği günden bu yana Adana'da huzur iklimi tesis eden ve kentte yaşayan hemşerilerinin refah toplumunun bir parçası olması için gayret gösteren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan'ın güneyinin ve Yüreğir'in yenilenmediği sürece Adana'nın gelişip değişemeyeceğine olan inancını aktarırken "Buralarda yılların ihmal edilmişliğini gideriyoruz. Bunları oy kaygısı ile değil milliyetçi üretken belediyecilik anlayışı ile her bir köşede yaşayan hemşerimizin birinci sınıf vatandaşımız olduğunu can-ı yürekten hmesi için yapıyoruz" dedi.

"HAYALİ SÖYLEMLERLE DEĞİL HİZMETLERİMİZLE BURADAYIZ"

Adana'nın önümüzdeki on yılında Seyhan'ın güneyinin tercih edilen yerler arasına gireceğini, bu bölgede ciddi yatırımlar yükseleceğinin müjdesini veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü konuşmasının sonunda "Hizmetlerimizle, icraatlarımızla burada, sizlerin yanındayız. Hayali söylemlerimiz yok, yaptığımızı konuşur, yapacağımızı ifade ederiz; şehir haritalarına işleyen planlamalarımız ortada" dedi.

Başkan Sözlü'nün konuşmalarının ardından Seçim İrtibat Bürosu'nun açılış kurdelesi kesildi.

Başa dön tuşu