SEYHAN

Seyhan’ın Projeleri İnşaat Fuarında Sergileniyor

19 Şubat tarihine kadar Seyhan Belediyesi’nin hayata geçen ve inşa aşaması devam eden tüm projeleri Adanalılar ve şehir dışından gelen misafirler tarafından incelenebilecek.

 

Adana’da yapılan fuarların önemine vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu fuarda Adana için çok önemi bulunan projeleri vatandaşların beğenisine sunacaklarını belirtti.

 

Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan ilçesi Adana’nın merkezi Adana’nın kalbinin attığı ilçe. Yıllar boyu ihmal edilmenin sonucunda bugün önemli sorunlarla karşı karşıya.

 

Bu sorunların başında çarpık ve düzensiz kentleşme geliyor. Yaptığımız kentsel dönüşüm projeleri ile bu çarpık kentleşmeyi bitirmek istiyoruz. Bugün ilçenin yüzde 70’inin dönüşmesi yenilenmesi gerekiyor.

 

İnşaat fuarında da yaptığımız projeleri Adanalıların beğenisine sunacağız. Bunla birlikte Adana için büyük öneme sahip kent meydanın nasıl olacağını burada Adanalılar ve şehir dışından gelen misafirlerle paylaşacağız.

 

Şehrimizin en büyük eksiği kuşkusuz bir meydanının olmayışıdır. Yıllar önce meydan olarak kullanılan yerler bugün ihtiyaçlara karşılık veremiyor. Dünyada bütün güzel kentler meydanlar etrafında şekillenir ve güzelleşir.

 

Bizlerde meydan projesini hayata geçirerek Adana’nın en önemli sorularından birini çözmüş olacağız. Bununla birlikte yine bu fuarda Kentsel dönüşüm projeleri, inşası tamamlanan ve yakın zamanda açılışını yapacağımız.

 

Mahalle merkezi, Adana’nın en kapsamlı spor kompleksi olan Şakirpaşa Spor Kompleksi ile diğer spor komplekslerinin,  elektriğini güneşten üreten yeşil enerjili modern taziye evlerini ve muhtarlık binalarını,  elektromekanik katlı otopark ile birçok projemiz beğeniye sunulacak” ifadelerine yer verdi. 

 

Fuar 19 Şubat Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Başa dön tuşu