SEYHAN

Seyhan Zabıta’dan “Pazar” denetim

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, sorumluluk alanındaki pazaryerlerinde halkın güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için kontrollerini sürdürdü.  Denetimlerde kayıtlı Pazar esnafının korunması çerçevesinde kayıt dışı satış yapan kişiler ve Suriyeliler tespit edilerek gerekli işlem yapıldı.

“PAZAR KURALLARI”NIN UYGULANIP UYGULANMADIĞI DENETLENDİ

Pazar yerlerinin çevresinde halkın rahatça alışveriş yapabilmesi için düzen ve intizamı sağlayan Zabıta ekipleri, “Pazar Kuralları” nın uygulanıp uygulanmadığını denetledi. Kayıtlı Pazar esnafının rahat ortamda çalışması için önlemler alındı. Pazarın ortasına kasa atmak suretiyle vatandaşın geçişine engelleyen esnaf uyarıldı, etiket kontrolü yapıldı.

ARAPÇA TABELALAR TESPİT EDİLDİ

Kent merkezinde kayıt dışı çalışan ve Arapça tabela asanlarda tespit edilerek gerekli işlem yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatları doğrultusunda hareket ederek denetimleri yapan zabıta ekipleri amaçlarının pazaryerlerinde düzeni sağlamak olduğunu belirttiler. Seyhan Belediyesi Zabıta ekibinin denetimlerinin, halkın rahatı, huzuru ve güvenli ortamda alış veriş yapabilmesi için aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Başa dön tuşu