SİYASET

‘Siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor’

16 yıldır devam eden kutlu yürüyüşte gençlerin her zaman en ağır yük ve sorumluluğu yüklendiğini belirten Başkan Güler, “Biz gençler, bu dava bilinciyle ‘Siyaset gençleşiyor Türkiye güçleniyor’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, 15 ilçemizin kongre sürecini başlatmış bulunmaktayız. Aladağ, Karaisalı, Tufanbeyli, Saimbeyli ilçelerimizin kongrelerini gerçekleştirdik. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerken, görevini başka bir arkadaşımıza devreden kardeşlerimize de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Güler, “Bizlerin yorulmaya pes etmeye hakkı yoktur. Şairin de söylediği gibi ‘Zaman bizdedir. Mekan bize emanettir’. 2019‘a giden bu yolda, fitne ve fesada fırsat vermeden, azim ve gayretle hiç durmadan çalışacağız. Fitne, Kabile Habil’i öldürten şeytanın var olduğu günden beri var olmuştur. Bu yüzden bizler fitne karşısında iri, diri ve bir olacağız.

2019’a giden bu yolda Bakanımız Sayın Ömer Çelik’le, İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni’yle, Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımız ve her şeyden önemlisi Reisimizle koşacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gençler durmak yok. Koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız’ sözü ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Biz fikir sahibi ve ülkesi için üreten gençler olmalıyız. Bunun için de çok çalışacağız” şeklinde konuştu.  

Başa dön tuşu