YÜREĞİR

SİYASİ İSTİKRAR İÇİN EVET DİYORUZ

EKONOMİK KRİZLER YAŞANMAYACAKTIR

 

 Ülkemizin geleceği, siyasi istikrar ve çift başlılığın ortadan kalkması için 16 Nisan'da yapılacak referandumda vatandaşların "EVET" demesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan "Geçmişte yaşanan siyasi krizlerin faturasını hep vatandaşımız çekti. Artık milletimiz ekonomisini alt üst edecek krizler istemiyor. Yarınlara güvenle bakmak istiyor. O yüzden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda halkımız istikrardan yana oy kullanmalıdır." şeklinde konuştu.

 

HÜKÜMET KRİZLERİ SONA ERECEKTİR

 

16 Nisan'da Yapılacak referandumdan evet çıkmasıyla hükümet krizlerinin tarih olacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Yapılacak olan kanun değişikliğine halkımız onay verirse bundan önceki dönemlerde yaşanan hükümet krizleri sona erecektir. Hükümetle yatırımlarını aksatmadan sürdürecektir. Yatırımlar hızlanacaktır. O yüzden ülkemizin önünü açacak bu değişikliğe "EVET" demeliyiz." şeklinde konuştu.

 

Yapılan bu değişikliğin memleket meselesi olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Yapılacak olan referanduma kim evet, kim hayır diyor onu iyi incelememiz lazım.Ülkemizin gelişmesini büyümesini isteyenler "EVET" derken, ülkemizde binlerce inanın katili PKK, FETÖ, gibi terör örgütleri hayır diyor." diyerek referandumun önemini anlattı.

 

Başa dön tuşu