SİYASET

“Siyasi linç girişimlerini kınıyorum”

“BAHÇELİ İNSİYATİF ALDI”

Adana Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fikret Doğan, son günlerde ülke gündemini meşgul eden ‘Başkanlık Sistemi’ konusundaki gelişmeleri değerlendirdi. Doğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaşanan sistem tıkanıklığı ile iç ve dış politikadaki sorunların çözümü noktasında insiyatif alarak, önemli bir çıkış yaptığına değindi.

Fikret Doğan, Devlet Bahçeli’nin ‘Başkanlık’ çıkışının bazı çevrelerce bilerek veya bilmeyerek yanlış değerlendirildiğini, bu kapsamda siyasi linç girişiminde bulunulduğunu belirterek, “Dedikodu ve fitnelere karşı uyanık olmalıyız. Sistem tıkanıklığının Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirdiği değerlendirmesini yapan Genel Başkanımız, önemli bir tesbitte bulunmuş ve devlet adamlığı sorumluluğuyla insiyatif alma gereği duymuştur. Üstün karekter anlayışına sahip olan Genel Başkanımıza yönelik siyasi linç girişimlerini kınıyorum” dedi.

“MHP VARSA SORUN YOK”

Doğan; MHP’nin önce vatan, devlet ve bayrak ilkesinin, Türkiye’nin bekası için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “MHP varsa Türkiye’de sıkıntı olmaz. Türkiye’nin sorunlarının çözüm anahtarı MHP’dir. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. İçte ve dışta çok önemli sorunlarımız var. Ülkemizin bekasını ve bağımsızlığını tehdit eden girişimler, koalisyonlar ve konsorsiyumlar var. Bu şer ittifakı karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Dedikodu ve fitnelere karşı uyanık olmalıyız. Her şart ve koşulda sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanındayız. Bizi yıpratmak ve kirli oyunlarına alet etmek, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmek isteyen şer odakları asla başarılı olamayacak. MHP olarak her türlü oyunu bozacak kararlılıkta ve güçteyiz. Bunun böyle bilinmesi gerekir” diye konuştu.

Başa dön tuşu