ÇUKUROVA

SİZİ PAZARCILARIN AĞABEYİ GÖRÜYORUZ

Semt pazarlarına ziyaret gerçekleştirip, esnaf ve halkla sohbet eden Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Semt Pazarı’nda, Pazar esnafının kahvaltı sofrasına misafir oldu.
 

 

Pazarcıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Soner Çetin, “Halkımızın, semt pazarlarından rahat alışveriş yapmaları için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve semt pazarlarından mahallelerimize ücretsiz pazar servisi hizmeti başlattık. Bu hizmet, hem halkımızı rahata kavuşturan, hem de pazara gelenlerin artmasıyla sizleri mutlu eden bir uygulama. Bu uygulamayı 4 mevsim devam ettireceğiz” dedi.

 

“SİZ BİZİM AĞABEYİMİZSİNİZ”
Başkan Soner Çetin’e, pazarcılara gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden esnaf, “Siz, biz pazarcıların ağabeyisiniz. Göreve geldiğiniz günden bu yana bize verdiğiniz desteği ve hizmeti hepimiz biliyoruz. Tabi, bunun kıymetini de biliyoruz. Bizler de sizlerin bu emeklerini boşa çıkarmayarak, sizlerin sağladığı imkanlarla, halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

Başkan Soner Çetin’in hayata geçirdiği hizmetler ve uygulamalarla, Çukurova’nın örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken Adana Semt Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Akçay, “Başkanımız Soner Çetin’in göreve gelmesiyle birlikte, kapalı semt pazarlarımızın sayısı arttı. Bizlere sağlanan modern ortamlarda, vatandaşa daha iyi hizmet verebiliyoruz. Biz kendisini esnafımızın ağabeyi olarak görüyoruz” dedi. Esnafla kahvaltı yapan Başkan Çetin, pazarcıların tezgahlarını gezerek, hem onlarla sohbet etti, hem de pazara alışveriş için gelen halkla sohbet etti.

Başa dön tuşu