GENEL

SOKAK HAYVANLARINA ADANA BAROSU SAHİP ÇIKTI

Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Gülşah Görür. Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Funda Adamhasan ve komisyon üyeleri Av. Selay Dağsuyu ve Stajyer. Av. Eray Balcı İnönü Parkı ve Adliye çevresindeki sahipsiz sokak hayvanlarına yem ve su verdi.

Komisyonun bu insani faaliyetine Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Timur Ortatepe de katıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, sokak hayvanlarının yaşam hakları konusunda duyarlı olunması gerektiğini belirterek, “Her canlının yaşam hakkı vardır. Gerçekten hem ilgimize ve şefkatimize hem de vereceğimiz yiyeceklere çok muhtaçlar. Sokakta yaşayan hayvan dostlarımızı unutmayalım. Onlara yardımcı olmaya çalışalım. Çocuklarımızı da hayvan bilinci ile büyütmemizde fayda var. Komisyonumuz sokak hayvanlarının bu zorlu kış koşullarında aç kalmaması için adliye ve çevresinde muhtelif yerlerine yem bırakıyor. Onları besliyor. Hemşerilerimizden de sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Gülşah Görür de yardımlarının devam edeceğini belirterek, “Sokak hayvanları soğuktan değil açlıktan ölürler. Lütfen sokağınızdaki, çevrenizdeki sokak hayvanlarına sahip çıkın. Başkası yapar diye düşünmeyin, o başkası sizsiniz çünkü…” diye konuştu.

Başa dön tuşu