ÇUKUROVA

SONER ÇETİN 5. KEZ EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI

 Araştırmanın sonuçlarına göre, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, aldığı yüzde 63,7’lik başarı oranıyla ‘Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Çetin, geçen yıl çeşitli araştırma merkezlerinin yaptığı araştırmalarda da ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmişti.

 

Gezici Araştırma Şirketi’nin anketinde yüzde 63,7 oy oranıyla ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilen Başkan Çetin, geçtiğimiz yıl yapılan anketlerde de, yüzde 67,8 ve yüzde 68 başarı oranlarıyla, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmişti. Başkan Çetin, AKAM’ın 2-8 Temmuz 2016 tarihleri arasında, 30 il ve bağlı ilçelerinde, 8 bin 890 kişiyle yüz yüze görüşme yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmada, yüzde 68, Gezici Araştırma Şirketi’nin 20 Kasım ile 12 Aralık 2015 tarihleri arasında, 30 büyükşehirde 7 bin 768 kişiyle görüşerek gerçekleştirdiği araştırmada ise yüzde 67,8 başarı oranına ulaşmıştı.

 

Soner Çetin, Gezici Araştırma Merkezi’nin 24-30 Aralık 2016 tarihlerinde, TÜİK örneklemleri dikkate alınarak Türkiye çapında 8 bin 762 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen ankette, geleneği bozmayarak, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Başkan Çetin’in birinci olduğu listeye, Fatuh Belediye Başkanı Mustafa Demir ikinci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu üçüncü, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık dördüncü, Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş ise beşinci olarak girdi.

 

Başkan Çetin, Türkiye genelinde yapılan anket çalışmalarında, 3 anketten birinci, bir anketten ikinci, bir anketten de dördüncü çıkarak, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlığı konusunda iddiasını tescillemiş oldu.

Başa dön tuşu