ÇUKUROVA

Soner Çetin’e en güzel hediye

Coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız Cumhuriyet Bayramı öncesi bu anlamlı hediye karşısında mutluluğunu ifade eden Başkan Çetin, Kale Grubu Akdeniz Bölge Müdürü Selçuk Kara’ya teşekkür etti.

Her hafta aksatmadan sürdürdüğü Halk Günü toplantılarında vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, son toplantıda kendisine verilen anlamlı hediye karşısında çok mutlu oldu.

Halk Günü toplantısına gelen Kale Grubu Akdeniz Bölge Müdürü Selçuk Kara, Başkan Soner Çetin’e tek parça seramik üzerine yapılmış Atatürk resmi hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olduğu gözlenen Başkan Soner Çetin, “Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde böylesine bir hediye almaktan dolayı çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Vatandaşların sorun ve önerilerini almadan önce açıklamalarda bulunan Başkan Soner Çetin, yoğun bir tempoda gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Bir yandan olağan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yapmaya çalışırken diğer yandan da çeşitli etkinliklere katkı veriyoruz. Adana artık güzel olaylarla anılıyor. Biz de mümkün olduğunca Adana için elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

ÇUKUROVA’DAKİ HERKESİ DÜŞÜNÜYORUZ

Başkan Soner Çetin, Çukurova’da yaşayan çocuk, genç, yaşlı, kadın herkesi düşündüklerini ayrıca sokakta yaşayan hayvanlar içinde çalışmalar yaptıklarını anlattı. Bunun için “Her okula bir köpek” kampanyası başlattıklarını açıklayan Başkan Soner Çetin, “Her okulun bir köpek sahiplenmesini amaçlıyoruz. Böylece hem çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılanacak hem de barınağımızda daha fazla hayvanın rehabilite edilmesi için yer açılacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, sokak hayvanlarına sahip çıktıklarını ancak bazı vatandaşların da sokaktaki hayvanlardan şikayetçi olduğuna dikkat çekerek, “Çukurova Belediyesi gibi her ilçe belediyesi kısırlaştırma çalışması yapsa bu sorun ortadan kalkar” dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Son günlerde asfalt çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:

“Bir süredir bizim dışımızda gelişen sıkıntılardan dolayı asfalt çalışması yapamıyorduk. Bitüm fiyatlarının artması nedeniyle firmalar asfalt üretimini durdurmuştu. Ama artık bu sıkıntı aşıldı, asfalt üretimi başladı. Nerede yol sorunu var biliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışıyor. Yağmurlar başlamadan acil bölgelerden başlayacak sorunlu yollar asfaltlanıyor.”

Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinledi, sorunların anında çözümü için gerekli birim amirlerine talimatlar verdi.

Başa dön tuşu