SARIÇAM

Sorunlarınız çözümü için buradayız

Başkan Bilal Uludağ, kendilerinin yaşanan sorunlara çözüm üretmek için seçildiklerini belirterek, elbirliğiyle en kısa sürede yol ve altyapı sorunlarının çözümü için çalışacakları ifade etti.

Osmangazi Mahallesinde bulunan bir kafeteryada mahalle halkı ile kahvaltı yapan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, vatandaşların sorunlarını dinleyerek,  2017 sonuna kadar var olan bütün sorunların çözüleceğini anlattı. Bilal Uludağ,” Burada tam anlamıyla altyapı, park ve yol çalışmaları yapılmadı. Yapıldı gibi görünenlerde keşke hiç yapılmasa daha iyi olurdu. Çünkü onları biz daha ucuza da yapabilirdik. Ancak bunlar bizim için bahane değil. Sarıçam’ı ilgilendiren her sorun bizim için önemli ve çözüm üretmek zorundayız. Bunun için göreve geldik. “dedi.

Yolların doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulduğunu bildiklerini anlatan Uludağ, aydınlatma konusunda ise hukuki eksikliklerin tamamlanmaması nedeniyle sorunların sürdüğünü dile getirdi. Uludağ,”Burası hala TOKİ’ye tam anlamıyla teslim edilmemiş durumda. Müteahhit teslimatı görünüyor. Bu nedenle bazı işlemler yapılamıyor. Bunlarda aşılacak. Kimsenin kuşkusu olmasın.”diye konuştu.

Başa dön tuşu