MEDYA

Erkan Petekkaya Oyunculuğu ile Sosyal Medyayı Salladı

Erkan Petekkaya Kanal D'de yayınlanan O Kız dizisin de canlandırdığı rolle gündem oldu

Kanal D’nin yeni dizisi O Kız seyirciden tam not almaya devam ediyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer’in yer aldığı O Kız dizisinin son bölümüne yine Erkan Petekkaya damga vurdu.

O Kız dizisinde zeka geriliği olan bir babaya hayat veren Erkan Petekkaya bu rolü kabul etmesiyle şaşırtmıştı. Bugüne kadar hep karizmatik başrollerde gördüğümüz Erkan Petekkaya yeni dizisi O Kız’da hem geri planda kaldığı hem de bir çocuk zekasına sahip bir karakteri canlandırmasıyla dikkat çekmişti.

O Kız dizisini yayınlanan son bölümüne Erkan Petekkaya damga vurdu. Oyunculuğu gündem olan Erkan Petekkaya Twitter’da TT’den inmedi.

Son olarak reytinglerde kötü oranlar alarak veda eden Sana Söz adlı dizide yer alan Erkan Petekkaya Kanal D’nin yeni dizisi O Kız’da çok farklı bir rolle seyirci karşısına çıkmıştı. Erkan Petekkaya dizide bir çocuk zekasına sahip bir babaya hayat verirken oyunculuk performansı ile gündeme oturdu.

Dizinin son bölümünde dayak yiyen Kadir izleyenlerin yüreklerini dağladı. Erkan Petekkaya’nın rolünün hakkını vermesi sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar “İçim parçalandı resmen” “Erkan Petekkaya gerçekten muazzam bir oyuncu” “Erkan Petekkaya bu rolü kabul ederek harika bir işe imza atmış” yorumları yapıldı.

Başa dön tuşu