BÜYÜKŞEHİR

Sözlü, Feke’de yine gönülleri fethetti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Feke İlçesi’nde düzenlediği mitingde yine gönülleri fethetti. 2014’te Fekeli hemşehrileriyle kurduğu gönül ittifakının bugün Cumhur İttifakı çatısı altında çok daha güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü,  “Bu seçimde de Feke kararını çoktan vermiş. Ama Ceyhan’da, Sarıçam’da, Seyhan’da, Yüreğir’deki akrabalarınızla görüşüp, Cumhur İttifakı’na buralarda da destek istemenizi bekliyorum” dedi. CUMHUR İTTİFAKI FEKELİLERLE KUCAKLAŞTI

Başkan Hüseyin Sözlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Feke İlçesi’nde Cumhur İttifakı’na destek istedi.  Adana Milletvekilleri MHP’li Muharrem Varlı, AK Parti’li Tamer Dağlı ve Ahmet Zenbilci ile AK Parti İl Başkanı Şerif Güler’in yanı sıra ilçe belediye başkanlarının katıldığı programda Feke Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Sel’in seçim ofisi, AK Parti Feke İlçe Başkanlığı binası, millet kıraathanesi ve Süphandere köprüsünün açılışı yapıldı.

 

SARIEROĞLU ŞALVAR GİYDİ, OYALI YAZMA BAĞLADI

Binlerce Fekeli’nin katıldığı miting ise coşku içinde geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı JülideSarıeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk seçimlerinin 31 Mart'ta yapılacağını vurgulayıp, Adana halkının 31 Mart günü Cumhur İttifakı’ndan yana iradesini güçlü şekilde ortaya koyacağına inancının tam olduğunu söyledi. Hediye edilen şalvarı giyip, oyalı yazmayı başına bağlayan Sarıeroğlu, “31 Mart’tan sonra inşallah Hüseyin Sözlü başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte Adana’nın 100 yıllık planlamasını gerçekleştireceğiz. Şehircilik, ulaşım ve sosyal belediyecilik hizmetleri anlamında siz Fekelilerin huzurunda bunun sözünü veriyoruz” dedi.

 

GÖNÜL İTTİFAKIMIZ 5 YILDIR VAR”

Torosların eteklerindeki köylerde yürüttüğü kırsal kalkınma projelerinde çığır açan Başkan Hüseyin Sözlü ise Feke’de küçükbaş hayvancılık yapan hemşehrilerine keçe kepenekler hediye etti.  Cumhur İttifakı milletvekilleri, her iki partinin yöneticileri ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte meydanı dolduran Fekelileri selamlayan Başkan Hüseyin Sözlü, 2014’te Fekeli hemşehrileriyle kurduğu gönül ittifakının bugün Cumhur İttifakı çatısı altında çok daha güçlü olduğunu vurguladı.

Hem Büyükşehir Belediyesi hem Feke Belediyesi’nin uyum içinde çalışıp, 5 yılda yörede önemli hizmetlere imza attıklarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, “Toroslarda yaşayan insanlarımızın refahının artması, rahat bir yaşam sürmesi için hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Bilinmesini isterim ki, samimiyetimiz ve inancımız Torosların insanlarına devam ediyor. Görüyorum ki,  bu seçimde de Feke kararını çoktan vermiş. Ama Ceyhan’da, Sarıçam’da, Seyhan’da, Yüreğir’deki akrabalarınızla görüşüp, Cumhur İttifakı’nı buralarda da destek istemenizi bekliyorum” diye konuştu.

 

MİLLETVEKİLLERİ DESTEK İSTEDİ

 

Adana Milletvekilleri MHP’li Muharrem Varlı, AK Partili Ahmet Zenbilci ve AK Parti İl Başkanı Şerif Güler de konuşmalarında Cumhur İttifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğünün devamı için kurulduğunu anlatıp, belediye başkan adaylarına güçlü destek istedi. Mitinge katılan Fekeliler, coşkulu alkışlarla karşılık verip, tercihlerini ortaya koydu.

Başa dön tuşu