SPOR

Sözlü görevi Gökoğlu’na devretti

Divan Başkanı Aziz Erbek, Sedat Sözlü’den  devraldığı  yönetimi başkanımız Mehmet Gökoğlu’na devretti.

 

Divan Başkanı Aziz Erbek “Tüzüğümüzün 15.maddesi gereğince divan başkanı ve üyeleri yeni seçilen başkana ve yönetime eski başkandan alınan yönetimi devreder denilmektedir. Biz de Adana Demirspor Kulübü olarak yasaya usule ve tüzüğe uyan bir kulübüz. Bunun için burada devir teslimini gerçekleştiriyoruz”

 

Aziz Erbek’ten sonra söz alan eski başkanımız Sedat Sözlü “Çok önemli bir kongre atlattık. İki yıl acısıyla tatlısıyla başkanlık yaptım. Neticesinde bugünlere geldik. İkinici senemiz de yaşadığımız bize büyük bir ders oldu. İlk yılımızda yaşadığımız finalin verdiği sendromu galiba atlatamadık.Yönetim olarak zor bir süreci atlattığımızı düşünüyorum. Bu iki yılın sonunda tekrar aday olmayacağımı söylemiştim ve sözümde durdum.Geçmişte Adana Demirspor’a çok önemli hizmetler vermiş olan Mehmet Gökoğlu, Nilay Ateşoğulları ile bir yarışa girmiş ve kazanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum başkanımıza .Sayın Mehmet Gökoğlu bu takımı ikinci ligden 1.Lig’e yükseltme başarısı göstermiştir.Adana Demirspor taraftarı sabırlı olursa elbet hak ettiği yere yükselecektir. Deneyimli bir başkanımız var ve futbolu da çok iyi biliyor. Suküneti  taraftar sağlar istedikleri takdirde birlik ve beraberliği sağlayacaklardır.

 

Kulüp Başkanımız Mehmet Gökoğlu Adana Demirspor tarihinde ilk defa devir-teslim töreni gerçekleştirildiğini belirterek “Sedat başkan 2 yıl boyunca kulübü ileri götürmek için çalıştı. İlk sene büyük çaba gösterdi penaltılar Süper Lig’in kapısından dönüldü. İkinci senede olanları kimse istemez Sedat başkanda istemez. Bayrağı ileri taşımak demek şampiyonluk demek değildir. Adana Demirspor tesislerine 4 sene önce geldim en son.Şu  an tesislerin içinde ve dışında büyük değişiklikler olmuş. Bu bile büyük bir hizmettir.

 

Sedat Sözlü bundan sonra da bizimle birlikte çalışacak. Eski başkanların da desteğini istiyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarla yeni bir sayfa açarak bu bayrağı daha da ileri taşımak istiyoruz.

 

Adana Demirspor’un hedefi ne olur?  Şampiyonluk bu sene de olabilir seneye de olabilir. Adana Demirspor’da hedef her zaman vardır. Hedefimiz için de elimizden gelen her şeyi yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Basın mensuplarının teknik direktör kim olacak sorusunda da cevap veren başkanımız Mehmet Gökoğlu “Adanalı ve eski milli futbolcu Hasan Şaş yarın Adana’da olacak ve yönetim kurulu olarak bir görüşme gerçekleştireceğiz. Bir anlaşma sağlanırsa tüm camiaya gerekli bilgileri aktaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Başa dön tuşu