GENEL

Sözlü ve Aslan Karaisalı’da Tarih Yazıyor

ADANA – 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Başkanlığına seçilen Saadettin Aslan’ın uyumu sayesinde Karaisalı geçtiğimiz dönemlerde görmediği hizmetleri görmeye devam ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın talimatları doğrultusunda, büyükşehir ve Karaisalı Belediyesi ekipleri gerek ilçe merkezi, gerekse de mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle çalışmalarına yoğunluk veren ekipler yapılan planlama çerçevesinde kırsal mahallelerde ki eksiklikleri bir bir tamamlıyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerdeki işler de plan dahilinde aksatılmadan sürdürülüyor.

 

Özellikle kış aylarında mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekipleri, havaların ılıman gitmesiyle ilçe genelinde yeni yol açma, genişletme, stabilize yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün benim Karaisalı’da ki şantiye şefim dediği Başkan Saadettin Aslan, gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Çalışmalarımız, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi işbirliği sayesinde hızla devam ediyor. Çalışmalarımızda bizlere en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin 2023 lider ülke Türkiye vizyonuyla yola çıkarak, göreve geldiğimiz süreçte gece gündüz demeden Karaisalı’yı güzelleştirmek, refah ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. İlçemizin değişmesi ve gelişmesi adına aralıksız çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başa dön tuşu