ÇUKUROVA

“SPORA VE SPORCULARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Spora, sporculara ve amatör spor kulüplerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen Başkan Çetin, “Gençlerimizin, çalışarak ulaştığı başarılar göğsümüzü kabartıyor. Başarılı kulüpleri desteklemek bizim görevimiz. Sporcularımızın ve spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SONER ÇETİN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarıyla adından sıkça söz ettiren Adana Şampiyon Spor Kulübü Muay-Thai sporcuları, eski CHP İl Başkanı Av. Levent Ünal’la birlikte, son aldığı Avrupa Şampiyonluk Kupasıyla Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.

 

Spora,  sporcuya ve özellikle amatör spor kulüplerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e, destekleri nedeniyle teşekkür eden Adana Şampiyon Spor Kulübü Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, “Çukurova Belediye Başkanımız tam anlamıyla sporun ve sporcunun dostu.  Çukurova ilçemiz, spor kompleksleri açısından da çok şanslı. Değerli Başkanımıza Çukurova ilçesine kazandırdıkları ve Adana sporuna yaptığı katkı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“SPORA VE SPORCULARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Adana Şampiyon Spor Kulübü Muay-Thai sporcularının makamına yaptığı ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Gençlerimizin çalışarak ulaştığı başarılar göğsümüzü kabartıyor. Sizin gibi başarılı kulüpleri desteklemek bizim görevimiz. Sporcularımızın ve spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
 

 

Kendisinin de sporu çok sevdiğini ve yoğun programı içerisinde spora vakit ayırmaya çalıştığını söyleyen Başkan Çetin, önümüzdeki günlerde Belarus'ta yapılacak Avrupa Şampiyonası ile Tayland'da yapılacak olan Dünya şampiyonasına da katılacak olan sporculara başarılar diledi. Çetin, “Bugün burada beraber olduğumuz sporcu kardeşlerimizin hem Adana’mızı, hem Türkiye’mizi, dünyada en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

Başa dön tuşu