SİYASET

“Sporcu ve sporseverin yanındayız”

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor ve Adana Demirspor’un 5 Ocak Stadyumu’nda oynadıkları ilk maçlarda tribünlerdeki yerini alan Tümer, iki takımın da son hafta aldığı mağlubiyete üzüldüğünü ancak sezon sonunda el ele süper lige çıkmalarını ümit ettiğini kaydetti.

 

TÜMER’E 01 FORMASI
Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı öncesi Demirsporlu ve CHP’li yöneticilerin yanı sıra basın mensuplarıyla birlikte tablada Adana dürüm yiyen Tümer, hafta sonu da Karaisalı Kızıldağ Yaylası’nda gerçekleşen Köylerarası Futbol Turnuvası’na CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin’le birlikte katıldı. Veteranların oynadığı ilk maçta başlama vuruşunu gerçekleştiren Tümer, kendi adına hazırlanan 01 numaralı forma için turnuva yetkililerine teşekkür etti.

 

BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK…
Dayanışma ve kaynaşma adına spor karşılaşmalarının önemine işaret eden Tümer, Kızıldağ’da 18 köy halkının birbiriyle turnuva sayesinde bir araya geldiğini vurguladı. Sporun, dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha hatırlatan Tümer, “Herkesin ortak paydada buluştuğu turnuvaları çok önemsiyorum. İl ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla spor etkinliklerinde buluşmak bana büyük keyif veriyor” diye konuştu.

Başa dön tuşu