BÜYÜKŞEHİR

Sporun şehri Adana

Trap atış yarışmasında bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını belirtirken Adana’nın sportif alanlarda temsilinin önemine değindi

 

 

KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Adana’nın sporda marka değerini yükselten ulusal ve uluslar arası ölçekte organizasyonlara destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, Muaythai Türkiye seçmeleri ile 7.Adana Vali Kupası Trap ve Skeet Atış Yarışmasına ana sponsor oldu. Hafta sonu Nihat Geven Spor Solunda Türkiye Milli Takımı’nda yer almak için sporcular Tatami üzerinde hünerlerini sergilerken, Sarıçam’da ise atıcılar hedefleri vurmak için kıyasıya yarıştı. Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Vali Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dernek üyesi sporcular, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Bir çok branşta milli takım seçmelerine ev sahipliği yapan Adana, Muaythai  Türkiye Seçmeleri’ne de ev sahipliği yaptı. Nihat Geven Spor Salonu’nda cumartesi ve pazar günü gerçekleşen  seçmelere Türkiye’nin çeşitli illerinden yüzlerce sporcu katıldı. Tatami üzerinde sporcular dostluk için yumruklarını sıkarken milli takımda yer almak için kıyasıya bir mücadelenin içine girdi.

 

ÖDÜLLERİNİ VALİ DEMİRTAŞ VE BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ALDILAR

Sarıçam’da cumartesi ve pazar günü gerçekleşen  7.Adana Vali Kupası Trap ve Skeet Atış Yarışması’nda 110 sporcu hedefleri vurmak için sahne aldı. Yarışmalar sonunda Trap bayanlar kategorisinde dereceye giren Rana Alaskarova, Nur Seren Mutlutürk ve Günseli Kozan, Skeet bayanlarda Sema Nur Aladağ, Şükran Güler ve Yasemin Arabalı Keleş, Skeet büyük erkeklerde Okan Yüce, Muammer Gökahmetoğlu, Orhan Toklu, Skeet genç erkeklerde Seyhan Kaya, Özgür Arabacı, Ahmet Hakan Tuzcu, Trap genç erkeklerde Mustafa Avcı, Velil Ege Keten, Efe Özatlun, Trap yetişkin erkeklerde Hakan Yüzbaş, Ali ihsan Kaya ve Mehmet Bebek adlı sporculara ödüllerini Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye  Başkanı Hüseyin Sözlü verdiler.

 

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞOV SERGİLEDİLER

Buradaki programın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne katılarak çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Gökyüzünde ahenkle dans eden uçurtmalar hem uçurtma uçuranlara hem de izleyenlere görsel bir şov sergiledi.

Başa dön tuşu