GENEL

DEDİKODULARA KULAK ASMIYORUZ

Bu sunumları bundan sonra yılda 2 kez yapacaklarını belirten Altaylı şunları söyledi.  
 
TED TÜRKİYE 90, BİZ 4. YILIMIZI KUTLUYORUZ
“Biz 2014 yılında eğitim öğretim hayatına başladık. Biz kampüs olarak Adana’nın dışında olan ender okullardan birisiydik. TED markası bir Türkiye markasıdır. TED Türkiye’de 90. Yılını kutlarken bizde TED Adana olarak 4. Yılımızı kutluyoruz. 90 yıllık bu birikimle 2014 yılında başladığımız eğitim öğretim hayatımıza şu an 850 öğrenci ile devam ediyoruz”
 
ADANA’DA TÜRKİYE’NİN ENİYİ OKULU OLMA HEDEFİMİZ VAR
“Eğitim öyle bir sektör ki sabırlı olmalısınız. Hedeflerinizi çok net ortaya koymalısınız.  Maddi beklentiler hiçbir zaman ön planda olmamalı. Sabırla geleceğe doğru yürüyorsanız zaten başarı  beraberin de geliyor.  4.yılında 850 öğrenciye ulaşmak ciddi bir başarı. 850 sayısı önemli değil kalite olarak nerede olduğumuz önemli. Bence onun göstergeleri de mevcut. 3. Yılımızda biz ortaokul son sınıf öğrencilerimizle son TEOG sınavında Türkiye’nin en iyi okullarından biri olduğumuzu gösteren sonuçlar aldık. Hem akademik olarak hem de sosyal olarak yaptığı başarılarından onur duyuyorum. Ben okulu açarken birlikte olduğum eğitim ordumla birlikte bir hedefimiz oldu. Biz Adana’da Türkiye’nin en iyi okullarından birisi olacağız. Emin adımlarla yürüyoruz. Önümüzdeki 3 yıl sonra Lise öğrencilerimizde mezun olacaklar. Hem akademik başarı gösterecekler  hem de hayata hazır olma bağabın da mezun olacaklar. Eğitim kadromuzla bu hedefe inanmış şekilde devam ediyor. TED Adana Koleji olarak şöyle bir mesuliyetimizde var. Siz Türkiye’nin en iyi okullarından birisi olmak istiyorsanız. Yapınızı ona göre kuracaksınız. Kampüsümüz zaten Türkiye’nin en iyi okullarından birisi. Eğitim kadromuz genç ve dinamik bir kadro. İnanılmaz heyecanlı bir kadromuz var. Güçlü bir ekiple özel bir yere doğru gidiyoruz”
 
İŞTE BU TED ÖĞRENCİSİ
“Adana’da Ziyapaşa’da Turgut Özal Bulvarı’nda yetişkin bir çift bir cafede otururken kaldırımda yürüyen bir gence işte bu TED öğrencisi yürüyüşünden belli demelerini istiyorum. Öyle insan olmak üzere yetiştiriyorlar.
 
DEDİKODULARA KULAK ASMIYORUZ
“TED Adana Koleji kurucusu olarak biz yaptıklarımızla konuşulmayı tercih eden bir anlayışa sahibiz. Bizim TED Adana koleji olarak dedikodularla iftiralarla bir işimiz olmaz. Zaman zaman duyduğumuz okulumuzla ilgili gerçekle ilişkisi olmayan aslı astarı olmayan şeylere cevap vermeyi bile uygun bulmuyoruz. Yolumuza çıktığımız ilk günkü gücümüzle devam ediyoruz. Bu yürüyüşe sonuna kadar devam etmeye kararlıyız. Bunu hem Adana’nın hem bölgenin bütün velilerinin bu netlikle bilmesinde fayda var. Bugün bu mesajımı bütün velilerimle paylaşıyorum. Zaman zaman söylentilere karşı neden cevap vermiyorsunuz dediklerinde söylentileri ciddiye almadığımız şeklinde cevap veriyoruz. En güçlü halimizle devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
 Yönetim Kurulu Başkanı Taha Altaylı’nın ardından TED Adana Koleji olarak yapılan çalışmalar ve eğitim sistemi ile ilgili sunumlarda yapıldı.
Genel Koordinatör ve İlkokul Müdürü Bayram Tozal, Ortaokul ve Lise Müdürü Oğuz Korkmaz, PDR Zümre Başkanı Ela Erginkaya, Yabancı Diller Koordinatörü Özgür Özkan, İnovasyon Kurulu Başkanları Nilay Yaşar ve Derya Söylemez, Eğitim Geliştirme Akademisi Üyesi Ümit Ünal, Anasınıfı ve İlkokul Koordinatörleri  Gülhan Yılmaz ve Gamze Arslanhan bölümleri ile ilgili velilere ve sınıf temsilcilerine açıklamalarda bulundular.

Başa dön tuşu