SEYHAN

Tellidereliler Seyhan’ın İftar Sofrasında Buluştu

Seyhan Belediyesi’nin her gün 1mahallede kurduğu iftar sofralarına Tellidere Mahallesi’nde devam edildi. Artık gelenekselleşen iftar sofrasına Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katıldı.

 

İftar yemeğinde 2 bin kişi aynı anda orucunu açtı. Ramazan ayının barış ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önceki gün helikopter kazasında şehit olan 13 askerimize Allah’tan rahmet dileyerek “Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

 

Başkan Zeydan Karalar, “Ramazan ayı barış ayıdır, kardeşliğin yeniden geldiği aydır. Kırgınlıklarımızı, düşmanlıklarımızı bir kenara bırakıp birbirimize sıkı sıkı sarılalım. Ülkemizin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.

 

Şırnak’ta da 13 askerimiz, kahraman vatan evladımız bir helikopter kazasında şehit olmuştur. Üzüntümüzü cümlelerle anlatmanın imkânı yok! Ülkemizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

 

Başkan Zeydan Karalar ayrıca mahalleye yapılacak olan modern kapalı semt pazarının projesini de mahalleli halkı ile paylaştı.

Başa dön tuşu