YÜREĞİR

”TERÖR ÖRGÜTLERİ VE İŞBİRLİKÇİLERİ AMACINA ULAŞAMAYACAKLARDIR”

Terörün asla hedefine ulaşamayacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan '' Türkiye'nin büyümesini istemeyen şer odakları  hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemiz, büyümeye ve kalkınmaya devam edecektir.

Türkiye bölgede oynanan oyunları bozduğu için bütün terör örgütleri ve işbirlikçileri tarafından hedef alınmaktadır. Terör örgütleri ve işbirlikçileri şunu iyi bilsin ki ülkemiz teröre teslim olmayacaktır. Terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tek yürek olan vatandaşlarımız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek terör belasını defedecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.'' diyerek terörün asla hedefine ulaşamayacağını belirtti.

İstanbul'da  Vodafone Arena yakınlarında gece saatlerinde düzenlenen alçak terör saldırını bir kez daha lanetlediğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Bu hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.'' şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu