SANAT

TEV yararına muhteşem konser

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen Konsere ilgi büyüktü. Konserin açılışında konuşan  TEV Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, 1967 yılından bugüne Türk Eğitim Vakfı olarak toplumsal duyarlılıkla 51 yılı geride bıraktıklarını ve ülkemizin gelişimine gençlerimiz aracılığı ile hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

TEV,  51 YILDA 250 BİN ÖĞRENCİYE KATKI VERDİ

TEV olarak, 51 yılda  250 Bin öğrencinin eğitimine katkı sunduklarını ifade eden TEV Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, “Geçen yıl başlayan “Bir Dünya Çiçek “ kampanyamızla da mutlu günlerinizde çiçek yerine 2D Panolarımızı göndererek sizlerde bir gencin eğitim hayatına katkıda bulunabilirsiniz. Güçlenen değerlerimiz ve Vakfımıza güven duyan destekçilerimizle ülkemizin aydınlık geleceği icin çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

BURSİYERDEN MERHUM TEV BAĞIÇŞISI ZEKİ MÜREN ŞARKISI

Daha sonra Çukurova TSM Kadınlar Korosu Türk Eğitim Vakfı yararına Türk Sanat Müziği Konserini icra etti.  Büyük beğeni toplayan konserin finalinde sürpriz sanatçı olarak Çukurova Devlet Konservatuarı Şan Bölümü öğrencisi ve TEV Bursiyeri A.Bedirhan Bulca sahne alarak, TEV bağışçısı büyük sanatçı Zeki Müren’in “ Şimdi Uzaklardasın” adlı şarkısını seslendirdi. TEV Adana Yürütme Kurulu Başkanı Ayşegül Gökçe, Adana Şube Bursiyerleri ve katılımcılar, şarkıya koro ile birlikte eşlik ettiler.

Başa dön tuşu