ÜNİVERSİTE

Toplantılar Telekonferans Sistemi Üzerinden Yapılıyor

Çukurova Üniversitesinin eğitim öğretim faaliyetlerinin kararlarının alındığı 60 kişiden oluşan Çukurova Üniversitesi Senatosu da Covid-19 salgını dolayısıyla toplantılarını uzaktan telekonferans sistemi ile gerçekleştiriyor.

Normal şartlarda Senato Odasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar Başkanlığında, rektör yardımcıları, dekan ve senato temsilcilerinden oluşan 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen senato toplantıları Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında telekonferans sistemi ile yapılarak, kararlar uzaktan alınıp elektronik imza ile oylanıyor.

 

Prof. Dr. Kibar: “Virüsle Mücadeleye Karşı Gerekli Tedbirleri Aldık.”

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, salgının ortaya çıkmasıyla birlikte Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tedbirler kapsamında gerekli çalışmaları yaparak virüsle mücadeleye destek verdiklerini söyledi.

Toplantıları sosyal mesafenin korunması ve virüsün bulaşma olasılığını yok etmek adına akademisyenlerin ofislerinden telekonferans ile Senatoya ve diğer toplantılara katıldıklarını belirten Prof. Dr. Kibar, ayrıca rektörlük personeline de el dezenfektanı ve gerekli koruyucuların verilerek çalışma olanaklarının salgınla mücadeleye uygun hale getirildiğini söyledi.

Başa dön tuşu