GENEL

TÜED’den Özsoy’a ziyaret

TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşar Kara, Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner ve Sabahattin Metiner ile birlikte Dr. Özsoy’a TÜED’in aylık yayın organını sundu ve dernekleri hakkında bilgi verdi.

 

Adana’da derneklerine 62 bin kayıtlı üye ile en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

 

“ Genel Merkezimiz Ankara’da ve Kızılay’da emeklilerimize hizmet verecek bir misafirhanemiz var ve şu anda da hizmet veriyor.

 

Kişi başı sabah kahvaltısı dahil 40 lira bir ücret alınıyor. Balıkesir Erdek’te de dinlenme tesisimiz var. Günde üç öğün yemek veriliyor ve kişi başı 40 TL ücret alınıyor.

 

Bunun dışında Mersin’de şubemizin emekli huzurevi ve Tarsus şubemizde de sağlık polikliniği var ve emeklilere yönelik hizmet vermektedir.

 

Bugün bize başvuran bir çok emekli kardeşimiz Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nden sağlık hizmeti alabilmek için bizden yardım istiyor.

 

Bizler de size bunu aktarıyoruz. Size göndereceğimiz bu gibi yönlendirmelerde destek verebilirseniz, çok mutlu oluruz. Sizi de derneğimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

 

“4 KİŞİLİK ODALAR TARİH OLACAKTIR”

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İbrahim Ethem Özsoy da ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

 

“Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz, sizleri kutluyorum. Bizler de burada hastalarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz.

 

Bildiğiniz gibi Şehir Hastanesi inşaatı hızla devam etmektedir. Orası tamamlandığında inanın çok güzel sağlık hizmeti verilecektir. Hastanede otelcilik anlayışıyla hizmet verilecek.

 

Bu yılın 9. ayından itibaren 4 kişilik odalar tarih olacak. Hastalarımızı burada misafir edecek ve onların tedavilerini de yerine getireceğiz.

 

Şehir Hastanesiyle birlikte Adana rahatlayacak. Burada harika insanlar var. Doktorlarımız çok iyi, personelimiz çok iyi. Herkes canla başla çalışıyor. Hastanemize gelen herkes en iyi hizmeti alacaktır.

Başa dön tuşu