YAŞAM

TÜMSİAD, Geleceğin girişimcilerine sertifika dağıttı

Törende TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen ve KOSGEB Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Deniz’de hazır bulundu.  

 

KUTLUCA,‘’TÜMSİAD GİRİŞİMCİLERİN YANINDA’’ 

 

TÜMSİAD Adana Şubesi tarafından düzenlenen Sertifika Töreninde bir konuşma yapan başkan Yakup Kutluca; ‘’ Ülkemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve istihdamın artırılması önceliğimiz arasındadır.Kalkınmamızın  en önemli unsurlarından biri de girişimcilik ruhunun geliştirilmesidir. Bu nedenle,  girişimcilik eğitimlerine çok önem veriyoruz’’ ifadesini kullanarak, yeni girişimci adaylarına; ‘’Hep yanınızdayız’’ mesajı verdi.

 

SARI, ‘’ÜLKEMİZ  DAHA DA BÜYÜYECEK’’

 

64. Hükümet Çevre ve Şehircilik  Bakanı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Demet Sarı’da konuşmasında, hükümet olarak  ülkemizin sosyal ve ekonomik açıdan kalkınabilmesi hususunda, devletin çeşitli kurumları vasıtasıyla kendi işini kuracak yeni girişimcilerden; gençlere, kadınlara ,engellilere, gazilere ve şehit yakınlarına teşvik paketleri doğrultusunda, daima destek olduklarını ve olacaklarını söyledi.

 

Türkiye’nin 2016 yılında, yüzde 2,9 büyüdüğünü, darbe girişimi olmasaydı yüzde  4,5’in üzerinde bir büyüme gerçekleşecekti ifadesini kullanan  Sarı, siyasi ve ekonomik istikrarın önemine de vurgu yaparak, 16 Nisandan sonra ülkemizin ve iş dünyasının önünün daha da açılacağını belirtti. ‘’Kuracağınız işletmeler sayesinde ülkemiz daha da büyüyecek’’ diyen Sarı, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulunu, KOSGEB Adana Müdürü Hüseyin Şen’i  ve yeni girişimcileri tebrik etti.

 

Sarı, ayrıca törenin düzenlendiği Ümit Kaymak Akademide ders gören Hakim, Savcı ve Müfettiş adayı kursiyerlerini de ziyaret ederek sohbet etti.

Başa dön tuşu