GENEL

Türk Kızılay’ı dünyanın her yerine iyilik köprüleri kuruyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’in çabalarıyla Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nde üretim yapan Beyaz Kağıt ve Bakırlar firmaları Afrin’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 4 tır temizlik, çocuk bezi ve meyve suyu bağışında bulundu.

 

Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Soner Halisdemir, Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Çetinkaya ve Veli Kasap, Beyaz Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Zühtü Doğrul ile Bakırlar İplik Şirketi Sahibi Yalçın Bakır’ın katılımıyla AOSB’de düzenlenen törende yardım tırları dualar eşliğinde Afrin’e uğurlandı. Malzemeler bölgedeki mağdur insanlara dağıtılacak.

 

Programda konuşan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, Mehmetçik’in Afrin operasyonuna başladığı günden itibaren sınır dışında güç koşullarda hayatını sürdüren insanlara gerekli yardımların götürülmesi için çabaladıklarını ifade etti.

 

Beyaz Kağıt ve Hijyenik Temizlik Ürünleri Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zühtü Doğrul ve Bakırlar İplik Şirketi Sahibi Yalçın Bakır ise Türk milletinin yardım eli olan Kızılay aracılığı ile Afrin’deki insanlara bağış yapmanın huzurunu yaşadıklarını söyledi.

 

“KIZILAY RENK KÖRÜDÜR”

Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kurumun bütün yardım çağrılarına destek veren sanayici ve işadamları ile bu organizasyonun hayata geçmesinde ciddi gayret gösteren Soner Halisdemir’e teşekkür etti.

Başa dön tuşu