BÜYÜKŞEHİR

“Türk’ün son vatanında al bayrağımız altında nice bayramlara”

 

 

"YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMANIN ARTTIĞI ZAMANLAR"

 ‘’Dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlıkların giderilmesi, küslük ve kavgaların sonlandırılması bayramın hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eden müzahir özellikleriyle mümkün olacaktır’’ dedi.

 

 "AŞILMAZ BURÇ OLMALIYIZ"

Kurban Bayramı’nın Allah’a manen yaklaşmanın, kalben yakınlaşmanın mübarek bir imkanı ve fırsatı olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, ‘’Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımızdan sevinç duyanlara, bölünmemizi umutla bekleyenlere aradıkları ortamı ve özledikleri karanlık günleri göstermemek için bayram günlerindeki müşterek hissiyatımızla karşı durmalı; milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerle aşılmaz burç olmalıyız’’ dedi.

 

"FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Başkan Sözlü mesajını şu cümlelerle noktalandırdı "İnancım odur ki, Türk milleti ebediyete kadar son yurdunda; bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak  ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımın ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum."

Başa dön tuşu